Top 5 wekkers

 • Philips AJB3552/12 DAB+ Klokradio
  1
  Deze Philips-klokradio met groot LCD-display wekt u met muziek uit meerdere bronnen. De ingebouwde kraakvrije DAB+-radio biedt kristalheldere muziek uit een keuze aan stations. De tijd en het alarm stelt u eenvoudig in met de drie knoppen op de voorkant. Technische details     ..

  € 105,95
  GRATIS VERZENDING!
 • Basicxl BXL-RC100 Rijdende Wekker Zwart
  2
  Heeft u moeite met opstaan? Dan is deze wekker de ideale oplossing voor u! Nadat het alarm is afgegaan, rijdt de wekker weg en valt van het nachtkastje. U zult moeten opstaan om de wekker uit te kunnen zetten. De wekker is ook te gebruiken als standaard wekker zonder de beweegfunctie. ..

  € 20,95
 • Philips AJ3123/12 Klokradio
  3
  Met deze leuke stijlvolle klokradio wordt u op tijd gewekt. De klokradio is voorzien van een ingebouwde FM-radio en biedt u de keuze om te worden gewekt door uw favoriete zender of door de zoemer. Philips AJ3123 Klokradio met digitale tuner Soort tuner: Digitaal Ondersteunde frequentiebanden: FM ..

  € 34,95
 • Philips AJ3400 Klokradio
  4
  Het geluid en het gebruiksgemak van deze Philips klokradio is ongekend. FM digitaal afstemmen zorgt voor een kristalhelder radiogeluid en op het grote scherm ziet u in een oogwenk hoe laat het is. De geïntegreerde back-upbatterij zorgt ervoor dat u ook na een stroomstoring op tijd wordt gewekt. S..

  € 26,95
 • Audiosonic CL-1473 PLL Klokradio Dubbele Wektijd
  5
  Laat je met deze klokradio wekken door je favoriete muziekstation of door een buzzer. Voorzien van snooze en sleep functie. Display rood 0,6 inch FM radio met PLL afstemming en 10 voorkeurzenders Digitale frequentie aanduiding Wekken met buzzer of radio Dubbele wektijd Slaapschakelaar Snooze Batt..

  € 17,95