Menu
Your Cart

Zendergestuurde wekker

Zendergestuurde wekker kopen en vergelijken

Wanneer je op zoek bent naar een zendergestuurde wekker, is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te maken. Een zendergestuurde wekker kopen is niet iets wat je elke dag doet, dus het loont om je onderzoek te doen en de verschillende opties te vergelijken. In dit artikel bespreken we waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste zendergestuurde wekker voor jouw behoeften.

Wat is een zendergestuurde wekker?

Een zendergestuurde wekker is een wekker, die automatisch de exacte tijd ontvangt via radiosignalen. Deze signalen worden uitgezonden door een atoomklok, waardoor de wekker altijd de correcte tijd weergeeft. Het voordeel van een zendergestuurde wekker is, dat je nooit meer de tijd hoeft in te stellen of te corrigeren. Zelfs niet bij de overgang van zomer- naar wintertijd of omgekeerd.

Zendergestuurde wekker kopen: waar let je op?

Bij het kopen van een zendergestuurde wekker zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Hier zijn de belangrijkste:

  • Signaalontvangst: zorg ervoor, dat de wekker sterk genoeg is om het signaal op jouw locatie te ontvangen.
  • Functionaliteiten: kijk naast de basisfunctie van tijdweergave ook naar extra functies zoals een alarm, datumweergave of temperatuurindicatie.
  • Design: de wekker moet niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij je persoonlijke smaak en de inrichting van je slaapkamer.
  • Batterijduur: een goede zendergestuurde wekker heeft een lange batterijduur of een betrouwbare stroomaansluiting.

Zendergestuurde wekker vergelijken: hoe doe je dat?

Bij het vergelijken van zendergestuurde wekkers, is het verstandig om reviews en productbeschrijvingen te lezen. Let op de ervaringen van anderen met de ontvangst van het signaal en de duurzaamheid van de wekker. Vergelijk ook de prijzen tussen verschillende aanbieders om de beste deal te vinden.

Zendergestuurde wekker kopen

Een zendergestuurde wekker kopen kan het dagelijks leven een stuk gemakkelijker maken. Door de tijd te nemen om zendergestuurde wekkers te vergelijken zorg je ervoor, dat je een wekker aanschaft die betrouwbaar is en past bij je persoonlijke voorkeuren. Met de juiste zendergestuurde wekker word je elke ochtend op de exacte tijd wakker, zonder zorgen over verkeerde tijdsinstellingen.

Merk: Balance Model: WEKKER-WEKKER118
Deze LCD wekker is zendergestuurd en geeft dus altijd de juiste tijd weer. Naast een repeteeralarm geeft de wekker ook de dag, de datum en de binnentemperatuur weer...
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Merk: Balance Model: WEKKER-a5150a2f
Of bestel hier bij Bol.comvar bol_pml={"id":"bol_1476355989273","baseUrl":"partnerprogramma.bol.com","urlPrefix":"https://aai.bol.com/openapi/services/aai/","productId":"productid=9200000014004349&","site_id":"42071","target":true,"rating":true,"price":true,"link_name":"Balance HE-CLOCK-65 Led-wekke..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 22,27
Merk: Balance Model: WEKKER-WEKKER78
Deze LCD wekker is zendergestuurd en geeft dus altijd de juiste tijd weer. Naast een repeteeralarm geeft de wekker ook de dag, de datum en de binnentemperatuur aan...
€ 19,50 € 24,95
Excl. BTW:€ 16,12
Merk: Balance Model: WEKKER-WEKKER124
Eigenschappen: - Afmeting: 5.3 x 15.7 cm - Automatische instelling zomer- / wintertijd - Automatische tijdinstelling (bij optimaal DCF signaal) - Kleur: zilver - Merk: Balance..
€ 24,50 € 29,95
Excl. BTW:€ 20,25
Merk: Balance Model: WEKKER-WEKKER126
Automatische tijdsinstelling Automatische instelling zomer- / wintertijd Dag, datum en week weergave Analoge tijdsaanduiding Temperatuurweergave Verlicht display Exclusief batterijen (2x AA) Afmeting: 8, 8 x 10, 2 x 4, 2 cm Gebruiksaanwijzing: Eng, F en NL..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
Merk: Balance Model: WEKKER-WEKKER127
Deze DCF-gestuurde klok heeft een simpel en stijlvol design en past goed in elke kamer. De klok toont de datum en het weeknummer en laat tevens de vochtigheidsgraad zien.Batterij: 4 x AA (inclusief)..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
Merk: Balance Model: WEKKER-51e99440
Deze DCF-gestuurde klok geeft niet alleen de datum weer, maar meet ook de binnentemperatuur. Dankzij het stijlvolle design past deze klok goed in elke kamer. De klok beschikt over een dubbele alarmfunctie en heeft een draaibare tijdprojectie.Voeding: Adapter (inclusief) Batterij: 3x AAA (exclusief)..
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
Merk: Balance Model: WEKKER-WEKKER128
Zendergestuurde wekker LCD met datum en temperatuur aanduiding..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Merk: Bresser Optik Model: 2188054
De MyTime Easy zendergestuurde wekker levert naast de wekfunctie met sluimeroptie ook betrouwbare informatie over de actuele datum en de weekdag. Dankzij het DCF-77 tijdsignaal kunt u altijd.....
€ 16,99
Excl. BTW:€ 16,99
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 81