Menu
Your Cart

Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten

Binnen Nederland gratis verzending vanaf €75,-, daaronder €6,95 vaste verzendkosten. De kosten voor verzending naar het buitenland is afhankelijk van het land. Zo rekenen wij geen extra kosten bij verzending naar België. Voor een prijsindicatie van overige landen kunt u ons. mailen.

Levertijd

Bij elke bestelling staat de geschatte levertijd bij het product. De bestellingen worden bezorgd door PostNL of DPD. Alleen bij RadiografischeVoertuigen.nl worden bestellingen verzonden door DHL, FedEx, GLS, Parcelforce of UPS. We houden u per e-mail op de hoogte wanneer uw product verzonden is. Nadat wij u een mail sturen van verzending is uw bestelling de volgende werkdag meestal al in huis (behalve bij RadiografischeVoertuigen.nl). Voor leveringen zijn wij echter afhankelijk van het transportbedrijf. Wij zijn daarom niet aansprakelijk voor te laat geleverde bestellingen.

Retourneren

Bent u niet tevreden met het product? Dan heeft u wettelijk een bedenktermijn van 14 dagen. Als u binnen de  bedenktermijn aangeeft de aankoop te willen ontbinden, dan heeft u na ontbinding nog 14 dagen het recht om de product(en) retour te sturen. U bent niet verplicht een reden voor retour op te geven. Wij nemen het retour aan en storten het volledige aankoopbedrag terug. Wij maken het aankoopbedrag, na ontbinding, binnen 14 dagen over op het opgegeven bankrekeningnummer.

U betaalt zelf de verzendkosten voor de retourzending van één of meerdere producten. Het product mag niet beschadigd of gebruikt zijn. Mocht een teruggestuurd product wel beschadigd of gebruikt zijn, dan gaan wij de waarde vermindering doorberekenen. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail sturen aan [email] met het retourformulier. Deze kunt u op de pagina Retourneren vinden. Vermeld daarbij uw persoonsgegevens, bestelnummer en het aantal producten welke u wilt retourneren.